Puheenjohtajalta

Hyvät jäsenet

Vuosi on alkanut vilkkaasti. Ostovoima on laskenut ja se näkyy monien kukkaron pohjalla. Edessä on useita sopimusneuvotteluita työnantajien ja liittojen kesken. Nämä neuvottelut ja mahdolliset palkankorotukset vaikuttavat myös kuntatyöntekijöiden palkkoihin, ja odotamme enemmän selvyyttä neuvottelutuloksiin.

Eduskuntavaalit ovat toivottavasti jokaisella mietinnässä. On erittäin tärkeää äänestää! Mieleen saattaa nousta monia kysymyksiä sopivaa ehdokasta etsiessä.

Miten löydät oman ehdokkaasi tai mitkä asiat vaikuttavat juuri sinun päätökseesi? Mitä odotat tulevaisuudelta? Haluatko ehdokkaan, joka on työntekijöiden ja pienituloisten puolella?

Eräät puolueet pyrkivät leikkaamaan pienituloisilta ja työttömiltä sekä ovat valmiita jatkamaan ”kikyn” kaltaisia toimintoja. Porvaripuolueet hakevat leikkauksia vain pienituloisten pussista, mutta ”unohtavat” isot osakkeiden omistajat sekä ylihintaa pyytävät jättiyritykset, joista saisi jo pikkusiivulla ison köntin tuloja valtiolle.

Pallo on siis sinulla. Valitse arvojesi mukainen puolue ja henkilö, jonka takana voimme olla rauhallisin mielin. Voit seurata ehdokkaita www.vaalistaja.fi 

JHL Helsingin alueen ehdokkaat www.eduskuntavaaligalleria.fi. Hakukenttään voi laittaa paikkakunnan sekä JHL ehdokkaat.

Eduskuntavaalien varsinainen vaalipäivä on 2.4.2023. Ennakkoäänestyksen päivät ovat 22.–28.3.2023.

Olemme aktiivisesti mukana vaalikampanjassa. Ota yhteyttä, jos haluat kysyä lisää.

Keväisin terveisin,

Jenni Hirvonen
Helsingin opetustoimen henkilöstö JHL 133 ry:n puheenjohtaja
Puh. 050 329 4234 (iltapäivisin klo 16-19)
jenni.hirvonen(at)edu.hel.fi