Jäsentapahtumat

Jäsentapahtuma Fazerilla 9.9.2023

Tapahtuma kokosi mukavan määrän yhdistyksemme jäseniä Fazerille juhlistamaan koulunkäynninohjaajien nimikemuutosta, tutustumaan Fazerin toimintaan ja tuunaamaan ikiomaa Fazerin sinistä suklaalevyä.

Yhdistyksen puheenjohtaja Jenni Hirvonen piti katsauksen ohjaajien historiaan koulumaailmassa. Tilaisuuteen oli kutsuttu myös jo eläköitynyt pääluottamusmiehemme Arja Horn, joka yhdessä nykyisen pääluottamusmies Tiina Illmanin kanssa avasivat jäsenillemme nimikemuutoksen historiaa ja siihen liittyviä käänteitä. Nimikemuutosta juhlistimme pullakahveilla sekä kohottamalla yhteismaljan.

Kierroksen aikana saimme kuulla loistavalta ja mukaansa tempaavalta oppaaltamme Kasperilta Fazerin historiasta ja nykyhetkestä, tutustua elämyksellisesti raaka-aineisiin ja tietenkin pääsimme maistelemaan Fazerin nameja.

Kierroksen ja herkuttelun aikana oli helppoa tutustua yhdistyksen jäseniin ja tämä kuuluikin suklaalevyjen tuunauksen aikana iloisena porinana ja nauruna. Lopputuloksena saimme nähdä mitä herkullisimman näköisiä versioita Fazerin sinisestä ja todeta, että mielikuvitusta ja luovuutta ryhmältämme ei puuttunut.

Kotiin oli hyvä lähteä iloisin mielin oman suklaalevyn ja lahjakassin kera.

Valokuva-albumissa kuvia tapahtumasta.