Kasvatuksen ja koulutuksen apulaispormestarin tapaaminen

19.9.2021


Pääluottamusmies Tiina Illman ja varapääluottamusmies Jutta Nordberg ovat tavanneet kasvatuksen ja koulutuksen uuden apulaispormestarin Nasima Razmyarin 14.9.
Apulaispormestari osallistui kasvatuksen ja koulutuksen (kaskon) järjestöneuvottelukunnan kokoukseen, jonka puheenjohtajana pääluottamusmies Tiina Illman toimii tämän vuoden 2021. 
Tapaaminen sujui hyvässä hengessä keskustellen tulevasta nelivuotiskaudesta. Kaupungin strategiaa luodaan tällä hetkellä ja sen painopisteet olivat yksi puheenaiheista. Keskusteluissa tuli esille mm. työn monipuolisuus toimialallamme.
Kasvatuksen ja koulutuksen toimialalla on tällä hetkellä noin 14 000 työntekijää ja he toimivat hyvin erilaissa tehtävissä päiväkodeissa, leikkipuistoissa, peruskouluissa, ammatillisessa kouluissa, lukioissa, Työväenopistossa ja ruotsinkielisen linjan svesin vastaavissa palveluissa.
Nasima Razmyar on ollut aiemmin kulttuuri- ja vapaa-ajan toimialan apulaispormestari ja viime kuntavaaleissa siirtyi meille kasvatuksen ja koulutuksen toimialalle.
Hänellä on siis jo kokemusta toimimisesta Helsingin kaupungilla.
Tapaamisessa hänet toivotettiin tervetulleeksi ja sovittiin, että häneen tullaan pitämään yhteyttä myös tulevaisuudessa.